Vuokramökki

Luonnonkauniissa maisemassa sijaitseva vuokramökki

Vuokramökki yhdistelee luonnonmateriaaleja ja perinteistä Lappia modernilla tavalla. Mökki on hiukan korotettu ympäristöstään joten sen ympäri kiertävältä terassilta voi ihailla rauhallista miljöötä mihin suuntaan tahansa. Kivirenusteinen polku laskeutuu järven rantaan jossa voit vaikka istua iltaa grillikodan lämmössä tai paistatella kesäpäivää laiturilla.
Kun haluat vuokrata mökin pohjoisesta ja saada pienen kokemuksen Lapin luonnosta, on Norvamaja mitä mainioin vaihtoehto. Täällä metsän keskellä, järven rannalla voit unohtaa arjen kiireet ja jättää kaupungin vilinän taaksesi kun ympäristön rauha imaisee sinut aivan omaan kuplaansa. Vuokramökki on ympäristöltään täynnä marjaisaa aluskasvillisuutta ja piha omanlaisensa eläinpuisto, sillä täällä luonnon keskellä saatat nähdä kaikenlaisten lintujen lisäksi sekä jäniksiä, kettuja että pihassa välillä piipahtavia porojakin. Kesäisin auringossa kimalteleva Norvajärvi on huikaisevan kaunis ja talvisin se laulaa jään sointuvaa laulua sitä kuuntelevalle.

Vuokramökin tiedot

Rovaniemen Norvajärvi – Norvamaja

Mökki soveltuu vuokrattavaksi pariskunnalle tai maksimissaan neljälle hengelle.

Eteinen, avoin yhden huoneen mökkitila tupakeittiöllä, wc, pesuhuone ja sauna
– alakerta 40m²
– nukkumaparvi 15m²

Tuvassa on kahden hengen vuodesohva, nukkumaparvella kaksi sänkyä. Parvelle johtavat tikapuut.

Mökin ympärillä on n. 80m² terassi, jolla sijaitsee myös jacuzzi.

Mökki on talvilämmin ja kesän kuumilla ilmoilla ilmalämpöpumppu pitää mökin viileänä.

Tupakeittiö on rakennettu minikeittiöksi, jossa on kaikki tarpeellinen: uuni, astianpesukone, keraaminen kahden levyn liesi ja aktiivihiililiesituuletin, sekä liikuteltava työ/tarjoilutaso. Varustukseen kuuluvat myös leivänpaahdin, kahvinkeitin sekä vedenkeitin, kuten myös ruokailuvälineet ja yleisimmät keittiövälineet. Keittiön pöytä soveltuu maksimissaan neljälle hengelle.

Saunomista ja poreilua!

Rauhoittumiseen ja rentoutumiseen kuuluvat tottakai hyvät löylyt. Vuokratessasi mökin, saat käyttöösi tietenkin saunan, mutta myös terassin yhteyteen toteutetun jacuzzin. Norvamajan viihtyisä sauna on rakennettu siten, että löylyistä nauttiessasi voit myös samalla katsella joko järvi- tai metsämaisemaa, jolloin rentoutumiskokemus on varmasti kokonaisvaltainen luonnon maalatessa alati vaihtuvaa maisemataulua vuodenaikojen mukaan.

Norvamaja

Norvamaja on saunallinen mökki Norvajärven rannalla, vain parinkymmenen minuutin ajomatkan päässä Napapiiriltä, keskustasta tai lentoasemalta. Norvamaja sopii 2-4:lle hengelle.

Mökissä on eteinen, erillinen wc, pesuhuone ja sauna, sekä tupakeittiö. Tupakeittiöstä avautuu näkymä järvelle isoista korkeista ikkunoista. Portaat vievät yläkerran matalalle parvelle nukkumatilaan.

Loppusiivous sisältyy mökin vuokraushintaan.

Vieritä ylös