NORVAMAJAN VARAUSEHDOT

Vuokralainen hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan mökin käyttöön liittyvät varausehdot maksamalla varausmaksun. Varausehdot sitovat kumpaakin osapuolta, kun varaaja on suorittanut ennakkomaksun tai koko vuokrahinnan. Vuokralainen hyväksyy, että vuokrahintaan lisätään toimistomaksu 5€. Varaajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt ja täysivaltainen.

Varaaminen ja maksu
Varauksen tehtyään vuokralaisen tulee maksaa ennakkomaksu, jos varauksen alkuun on enemmän kuin 30 päivää. Ennakkomaksu on 30 % kokonaishinnasta. Varaus on vahvistettu ja sitova, kun vuokralainen on maksanut ennakkomaksun. Loppulasku erääntyy kuukausi ennen vuokra-ajan alkamista. Mikäli varaus tehdään myöhemmin kuin 30 päivää ennen toteutumisajankohtaa, ei ennakkomaksua peritä erikseen, vaan kokonaissumma tulee maksaa viipymättä. Peruutukset Maksamatta jättäminen ei ole peruutus, vaan varauksen peruutus on tehtävä suoraan vuokranantajalle kirjallisesti joko sähköpostilla info (at) norvamaja.fi tai muulla tavoin viestillä +358400484325. Mikäli vuokralainen joutuu perumaan tulonsa, on siitä ilmoitettava välittömästi.

Peruutusehdot:
• Ennakkomaksua (30 % kokonaishinnasta) ei palauteta varauksen peruuntuessa. Varauksen ajankohtaa on mahdollista siirtää sovittaessa.
• Kun vuokra-ajan alkamiseen on vähemmän kuin 30 päivää ja varaus on maksettu kokonaisuudessaan, pidätetään ennakkomaksu ja loppumaksu palautetaan, mutta vähennetään 50€ peruutuskuluja.
• Kun vuokra-ajan alkamiseen on 7 vrk tai vähemmän, veloitetaan maksettu suoritus kokonaisuudessaan.

Vuokranantajan oikeus perua varaus
Ylivoimaisen esteen sattuessa, voi vuokranantaja peruuttaa varauksen. Tällöin vuokralainen saa maksamansa vuokran kokonaisuudessaan takaisin. Mikäli varausta ei makseta sovittuna eräpäivänä, katsotaan varaus peruuntuneeksi ilman ennakkoilmoitusta.

Avainten luovutus
Kohteissa on ulko-oven yhteydessä koodilla avautuvat avainsäilöt tai ulko-ovessa koodilla toimiva älylukko. Koodin avainsäilöön tai lukkoon saat viimeistään tulopäivänä tekstiviestillä varauksen yhteydessä ilmoittamaasi puhelinnumeroon. Mikäli vuokralainen kadottaa mökin avaimen, on hän velvollinen korvaamaan avaimien uusimisesta aiheutuvat kulut kokonaisuudessaan. Oven avaus hälytyskäyntinä veloitetaan erikseen.

Oleskelu lomakohteessa
Loma-asunto on vuokralaisen käytössä tulopäivänä viimeistään klo 16 mennessä. Lähtöpäivänä kohteen luovutus klo 11, ellei toisin sovita. Vuokralainen vastaa kohteen siivouksesta vuokra-aikana. Loppusiivous, liinavaatteet pedattuina sekä pyyhkeet kuuluvat vuokrahintaan. Loppusiivoukseen EI kuulu lemmikin karvojen siivous kohteesta. Vuokralainen joko huolehtii itse, ettei lemmikin karvoja jää kohteeseen tai halutessaan voi ostaa lemmikkimaksun erikseen hintaan 50-100€, riippuen kohteesta. Saunassa on käytettävä sieltä löytyvää laudeliinaa tai kertakäyttöisiä laudeliinoja. Vuokrahintaan sisältyvät ja ovat vapaasti vuokralaisen käytettävissä kaikki kohteessa olevat tuotteet ja tavarat. Ethän kuitenkaan vie mitään siellä olevaa mukanasi ja ilmoitat, jos jotain rikkoutuu.

 

Poreamme/ Jazucci on vuokralaisten käytössä kuitenkin vain sovitusti ja lisämaksusta. Mökeistä löytyy perusvälttämättömyystarvikkeet, kuten vessapaperi, talouspaperi, suodatinpussit, leivinpaperi, folio, tuorekelmu, yms. Jos kuitenkin oleskelet pitkään tai tarvitset näitä paljon, voit joutua täydentämään niitä lomasi aikana. Kohteessa olevia tavaroita, pelejä, dvd-elokuvia ja irtaimistoa pitää käsitellä niille kuuluvalla huolellisuudella. Vierailun jälkeen kohde kuuluu jättää normaaliin asialliseen kuntoon. Selkeästä huolimattomuudesta aiheutuvista rikkoutumisista sekä normaalista poikkeavasta epäjärjestyksestä ja siivottomuudesta tullaan laskuttamaan jälkikäteen. Lähtöpäivänä viethän roskat ulos, keräät lakanat ja pyyhkeet kasoihin, laitat astiat tiskikoneeseen ja koneen päälle. Tyhjät pullot, metalli- ja lasitölkit voit halutessasi jättää terassille muovipusseissa. Teltan, asuntoauton tai asuntovaunun käyttö kohteessa ilman lupaa on kielletty. Kohteessa majoittuvien lukumäärä pitää ilmoittaa etukäteen.

Vahingot
Vuokralainen on velvollinen korvaamaan kohteelle tai sen irtaimistolle tahallisesti tai tahattomasti mahdollisesti aiheuttamansa vahingot. Aiheutuneesta vahingosta on ilmoitettava välittömästi yritykselle.

Huoneiston vuokraus eteenpäin

Huoneiston edelleenvuokraus kolmannelle osapuolelle on ehdottomasti kielletty.

Tupakointi
Kohteissamme tupakointi on ehdottomasti kielletty sisätiloissa. Mikäli loma-asunnossa on tupakoitu sisätiloissa, veloitamme siitä maksun 1000€. Tupakointi on sallittu vain loma-kohteen ulkopuolella siihen varatuilla paikoilla. Käytäthän tuhkakuppia!

Lemmikkieläimet
Lemmikit ovat tervetulleita lomailemaan kanssanne! Ilmoitathan lemmikin mukanaolosta varausta tehdessäsi, kissoja emme valitettavasti voi majoittaa kaikkiin kohteisiimme. Huomioithan, että lemmikit eivät saa oleilla sohvilla ja sängyissä ilman omistajan omaa ja kunnollista huonekalujen suojausta (mielellään ei ollenkaan). Jos koirasi viihtyy sohvalla, varaathan sille riittävän ison oman alustan! Vuokrahintaan kuuluvaan loppusiivoukseen EI kuulu koiran karvojen imurointi huonekaluista, sängyistä, matoista tai muualtakaan kohteessa! Vuokralainen joko huolehtii itse, ettei lemmikin karvoja jää kohteeseen tai halutessaan voi ostaa lemmikkimaksun erikseen hintaan 50-100€, riippuen kohteesta. Ethän anna lemmikkisi merkkailla kohteen välittömässä läheisyydessä ja huolehdit, ettei lemmikin jätöksiä jää mökin pihapiiriin! Jos lemmikin omistaja ei huolehdi velvollisuuksistaan kohteessa, tulemme laskuttamaan lisätyöstä jälkikäteen. Vuokralainen on vastuussa lemmikistään lomakohteessa ja velvollinen korvaamaan mahdolliset lemmikin majoituskohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamat vahingot. Mahdollisista vahingoista on ilmoitettava välittömästi.

Poreamme / Jacuzzi / Kylpypalju
Mikäli kohteessa on poreamme / kylpypalju, sen käytöstä sovitaan etukäteen. Käyttäjät ovat vastuussa paljun oikeaoppisesta lämmittämisestä ja huolehtivat siitä ohjeiden mukaisesti lomansa aikana. Tarvittaessa autamme mielellämme! Halutessaan vuokralainen voi ostaa paljun lämmitys ja/tai pesupalvelun meiltä. Kärrypaljuja ei saa tuoda kohteisiimme!

Huomautukset
Kohde on siivottu ja tarkistettu yrityksen puolesta ennen oleskeluanne kohteessa. Jos kuitenkin huomaatte puutteita tai epäkohtia kohteessa, ilmoittakaa niistä välittömästi niiden ilmaannuttua suoraan yhtiölle.Vuokrausajankohdan jälkeen vuokralainen menettää oikeutensa mahdollisiin epäkohdista johtuneisiin hyvityksiin.
Verkkokaupan yhteystiedot Sähköposti: info (at) norvamaja.fi Puhelin: +358 400 484 325

Maksaminen
Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii VismaPay (VismaPayments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään VismaPayn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy VismaPay tai VismaPayments Oy. VismaPay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.
Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.Lue lisää VismaPaysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat
VismaPay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto, Fellow Lasku ja Fellow Yrityslasku.


MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.


Muut maksutavat: Pivo, Jousto lasku ja OP Lasku.

VismaPay -maksupalvelun yhteystiedot:
Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta

Vieritä ylös